Selecteer een pagina

Over ons

Lion Trading is een jong en ambitieus bedrijf dat altijd op zoek is naar de beste opties en oplossingen in samenwerking met haar klanten. Vanuit Nederland werken we samen met onze leveranciers uit Oost-Europa om aan de behoeften van onze klanten te voldoen.

Gespecialiseerd in Europees Eikenhout

Wie wij zijn en wat wij voor u kunnen doen

Bij Lion Trading zien we de wensen van onze klanten niet als opdrachten maar als projecten. Wat we doen is samen met de klant bespreken op welk gebied hij/zij verbetering wilt zien. Dit kan zijn in kwaliteit, kwantiteit, prijs of een combinatie van dit alles. Zodra we alle informatie van zowel onze bestaande als nieuwe partners hebben verzameld, gaan we gericht met resultaten aan de slag.

Omdat we rechtstreeks met de zagerijen samenwerken, hebben we de mogelijkheid om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Zodra we de offerte klaar hebben, bespreken we dit nogmaals met de klant om de samenwerking op te starten. Lion Trading heeft de wens om haar partners te laten slagen zodat een betrouwbare en langdurige samenwerking tot stand kan komen.

Europees Eiken Dakbeschot

Europees Eiken Planken

Europees Eiken Schaaldelen

Europees Eiken Lamellen

Laat ons u helpen te vinden wat u zoekt.

Heeft u interesse in andere houtsoorten of in plaats van planken voor andere houtproducten, dan kunt u altijd informeren naar de mogelijkheden en zoeken wij het voor u uit.