Selecteer een pagina

Lion Trading
Uw specialist in Europees Eikenhout

De Specialist in Europees eikenhout 

Lion Trading werkt direct samen met leveranciers en zagerijen uit Oost-Europa voor goede communicatie en lokaal eikenhout van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan voor transparantie, vakkundigheid en betrouwbaarheid.

Vakkundige en persoonlijke aanpak voor uw project

Onze expertise ligt in Europees eikenhout en persoonlijke service. We geven uitgebreid aandacht aan uw visie, behoeften en het gewenste resultaat. Alle behoeften van de klant worden vooraf samen besproken, met de focus op duurzame samenwerkingen. Denk bij behoeften aan de gewenste kwaliteit, kwantiteit en budget. Nadat we alle nodige informatie hebben, gaan we vakkundig te werk met onze partners voor gerichte resultaten.

De hoogwaardige eikenhout toepassingen

Europees eikenhout is bijzonder vanwege zijn dichtheid en hardheid. Het heeft een unieke structuur en wordt veel gebruikt in de bouw en meubelproductie vanwege de duurzaamheid en uitstraling. Eik is geliefd om zijn grove ‘vlammen’ en ‘spiegels’. Voorbeelden van toepassingen zijn lades en panelen voor mooie houten kasten en keukens. Maar eikenhout is ook geschikt voor gebruik buitenshuis. Dankzij de sterkte en vochtbestendigheid, is eikenhout een goede houtkeuze voor diverse constructies.

Keuzehulp van experts

Heeft u advies nodig bij het vinden van het juiste soort hout of project? Neem contact op met onze specialisten. Er is veel mogelijk, daarom wegen we samen met u af wat de beste mogelijkheden zijn. Ook helpen we met alternatieve houtsoorten of andere houtproducten. We werken altijd op maat gemaakt, met de beste persoonlijke service.